Életközeli élmények

Lélekhíd

A Lélekhídról

2016. február 13. - FittAnyu

A Lélekhíd egy személyes blog, a személyes tapasztalataim, történeteim ihlették. Itt felnőtteknek szóló tartalmakkal fogsz találkozni, melyek olvasása közben önmagadra, a saját életedre ismerhetsz.

A célom, hogy elgondolkodtassak, befelé tekintésre sarkalljak, motivációt adjak, evvel segítve kimozdulni egy helyzetből, amibe úgy érzed, beleragadtál, hogy több öröm és siker érjen nap, mint nap és kihozhasd az életedből a legjobbat.

Örömmel veszem, ha van véleményed az adott írással kapcsolatban, vagy tapasztalatod, és ezt meg is osztod. Az oldalon bárki írhat hozzászólást, de kérlek, vedd figyelembe az alábbiakat. 

A világban épp elég romboló konfliktus zajlik, a Lélekhídon az építő, előre mozdító gondolatoknak van helye, ezért a bejegyzések moderálást követően kerülnek megjelenítésre. Hozzászólásod nyilvánosságra kerül, ha tartalmában ennek megfelel.

Itt tiszteljük más emberek hitét és identitását. Kérlek, közelíts te is tisztelettel és segítőkészen a beszélgetőtársadhoz.

Ha valakivel nem értesz egyet, a véleménnyel szállj vitába és ne az embert támadd.

Ne használj trágár szavakat, ahogy a rasszista, szélsőséges, politikától átitatott hozzászólások is törlésre kerülnek. A romboló, erőszakos trollok azonnal kitiltatnak. 

És még egy javaslat. Én is a személyes profilommal vállalom a véleményemet. Építs bizalmat azzal, hogy te is ezt teszed.

Élvezd az életet és az itt töltött időt! 

FittAnyu

profiluj_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekhid.blog.hu/api/trackback/id/tr758386578